MARKSERVICE

Bra markservice handlar om flexibilitet och effektivitet

 

Oftast är det kort startsträcka, men även här blir det precis som vid våra större projekt och enligt sann DTC anda så bygger vi vår verksamhet på engagemang och personliga relationer.

Målsättningen är alltid densamma: att hålla vad vi lovar, och leverera med hög hantverksmässig kvalitet. I tid och inom budget.

Ett team som gör skillnad

Inom affärsområde markservice utför vi alla slags markarbeten och underhållsarbeten åt byggfirmor, bostadsrättsföreningar, Byggherrar och  privata fastighetsägare.

Vi är ofta anlitade för bodetableringar, dräneringar, beläggningsarbeten, husgrunder, kommunala avlopp samt enskilda avlopp.

Vi har ett sammansvetsat gäng med lång erfarenhet som ger personlig service, allt efter behov och önskemål. Vi är vana vid och gillar att arbeta nära i ett personligt samarbete med våra kunder.

Vårt breda kontaktnät när det gäller betong, el och asfalt som vi också kan erbjuda är ytterligare en styrka vi har. 

1/4

3 starka anledningar att välja oss

  • Vi har stor kunskap om mark och yttre VA. ​​

  • Vi ska alltid leverera en prisvärd tjänst med rätt kvalitet och utan fel, så att du som kund blir nöjd och får dina krav tillgodosedda både på kort och lång sikt. Därför är vi särskilt angelägna om kvalitet och positivt tänkande i alla led, både vad gäller tjänsterna vi erbjuder och hur vi utför våra uppdrag. Av den anledningen lägger vi också stor vikt på att utveckla ett gott och förtroendefullt samarbete med leverantörer och entreprenörer som delar vårt kvalitetstänkande

  • Vår ambition är att alltid ha ett nära, öppet och engagerande samarbete som leder till långsiktiga relationer med uppdragsgivare.Den som förstår sin kund bäst vinner, sägs det. Vi ser också till att förstå er kund för att verkligen kunna nå till mål  

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle